Gå videre til innhold
Mester Grønn ny sponsor for kvinnelandslaget i langrenn.
Mester Grønn ny sponsor for kvinnelandslaget i langrenn.

Pressemelding -

Mester Grønn ny sponsor for kvinnelandslaget i langrenn

Blomsterkjeden Mester Grønn går inn som ny lagsponsor for kvinnelandslaget i langrenn. Avtalen har en varighet på tre år.

- Skiforbundet er en sterk merkevare blant det norske folk, og skijentene står for mange av de samme verdiene som oss. Vi har som ambisjon å jobbe med skiforbundet både for å styrke merkevaren eksternt mot kunder, men også for å bygge motivasjon og kultur i en blomsterkjede som vokser og som trenger både fysisk og mentalt sterke medarbeidere for å stå i konkurransen, forteller administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad.

Vi har en visjon om å skape glede i alle hjem

- Vår ambisjon er å levere blomster av beste kvalitet, produsert på en rettferdig og miljøvennlig måte. Hele bedriften må jobbe på lag for at alle detaljer helt fra blomstene høstes hos gartner til de står i butikk går på skinner og gir det beste sluttproduktet; de friskeste blomstene. Det samme gjelder for skijentene, det er laget og alle de små detaljene som er avgjørende for at de lykkes, sier Ølstad.

Administrativ leder for langrenn i Norges Skiforbund, Espen Bjervig, er svært glad for å få Mester Grønn med på laget.

- Glede, kvalitet og et solid samfunnsengasjement er verdier vi ønsker å assosiere oss med. Vi ser fram mot gledesscener med Mester Grønn på blomsterseremonier på nasjonale skirenn, og store øyeblikk med løperne på laget gjennom vinteren, sier han.

Related links

Emner

Kategorier


Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vår visjon er å skape glede i alle hjem, Ved å tilby et stort utvalg av friske blomster hver dag gjennom hele året, forsøker vi å gjøre akkurat dette. Hos Mester Grønn treffer du mange blide medarbeidere, både i butikk og på telefon, som er klare til å hjelpe deg med tips og idéer, kjøp og bestillinger.

Kontakter

Erling Ølstad

Erling Ølstad

Pressekontakt Administrerende Direktør +47 930 960 01
Hege Cecilie Hildeng

Hege Cecilie Hildeng

Pressekontakt Markedsdirektør +47 917 774 77