Gå videre til innhold
Det var en stolt gjeng fra Mester Grønn som tok i mot prisene for Årets butikkjede 2023 og Årets markedsaktivitet 2023.
Det var en stolt gjeng fra Mester Grønn som tok i mot prisene for Årets butikkjede 2023 og Årets markedsaktivitet 2023.

Pressemelding -

Mester Grønn kåret til Årets butikkjede 2023

Mester Grønn tok dobbeltseier og vant både Årets kjede og Årets markedsaktivitet under kjøpesenterkonferansen i Stavanger. - Dette er en fantastisk lagseier hvor alle 1600 medarbeidere i Mester Grønn har levert, sier en stolt adm. dir. i Mester Grønn, Erling Ølstad.

Mester Grønn mottok prisen Årets kjede 2023 og Årets markedsaktivitet under Kjøpesenterkonferansen i Stavanger. Prisene deles ut hvert år av Norsk Kjøpesenterforening. Prisen Årets kjede gis til den kjeden som har de mest attraktive butikkene og har gitt kundene de beste handleopplevelsene i året som har gått. Årets finalister i tillegg til Mester Grønn, var Eurosko og Musti.

Juryens begrunnelse for Årets kjede

I juryens begrunnelse står det at Mester Grønn har en visjon om å drive virksomheten på en bærekraftig og ansvarlig måte. Dette omfatter blant annet å velge miljøvennlige produkter og redusere avfall.

Alle de tre nominerte er verdige kandidater til Årets kjede, og de hadde en god omsetningsutvikling i 2023. Men, det er likevel en som skiller seg ut.

Mester Grønn åpnet 4 nye utsalgssteder, samt at de gjennomførte 13 oppgraderinger i fjor.

Mester Grønns visjon er å «Skape glede i alle hjem», og juryen mener at de også skaper glede på mange kjøpesenter i måten de presenterer varer, fornyer butikkonseptet, har fokus på service og opplæring, samt bærekraft og samfunnsansvar. Kjeden har høyt fokus på å støtte opp om veldedige formål som er i tråd med kjedens verdier.

Vant Årets markedsaktivitet med Rosa sløyfe-kampanjen

I juryens begrunnelse for Årets markedsaktivitet står det at Mester Grønn ikke bare har hatt et kommersielt mål med sin kampanje, men også har utvist et stort samfunnsengasjement. Dette har de gjort med en smakfull og elegant gjennomføring av kampanjen, og ikke minst med stor troverdighet.

Årets vinner har vært svært helhetlig i både uttrykk og gjennomføring, med et tydelig budskap i alle ledd. Helt fra annonser, visninger i sosiale medier og på selve lokasjonen. Kampanjen har skapt stort engasjement i sosiale medier som igjen har skapt økt besøk på lokasjon. Ikke minst har det ført til gode resultater. Både for det kommersielle og for saken de har ønsket å belyse. Dette har resultert i en måloppnåelse som samfunnet som helhet vil tjene godt på og som til syvende og sist kan redde liv.

Årets markedskampanje går til en butikkjede som har vist at bærekraft, både på miljø og samfunnsansvar, også kan være god butikk.

Related links

Emner

Kategorier


Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med 146 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vår visjon er å skape glede i alle hjem, Ved å tilby et stort utvalg av friske blomster hver dag gjennom hele året, forsøker vi å gjøre akkurat dette. Hos Mester Grønn treffer du mange blide medarbeidere, både i butikk og på telefon, som er klare til å hjelpe deg med tips og idéer, kjøp og bestillinger.

Kontakter

Erling Ølstad

Erling Ølstad

Pressekontakt Administrerende Direktør +47 930 960 01
Hege Cecilie Hildeng

Hege Cecilie Hildeng

Pressekontakt Markedsdirektør +47 917 774 77

Relatert innhold