Gå videre til innhold
Brødrene Erling og Ola Ølstad er eiere av blomsterkjeden Mester Grønn.
Brødrene Erling og Ola Ølstad er eiere av blomsterkjeden Mester Grønn.

Pressemelding -

Lurer du på hvordan brødrene Ølstad har klart å skape en bedrift som omsetter for over en milliard?

Nå har du muligheten til å spørre dem. Eierne av Mester Grønn skal jobbe i butikken på Øya i Larvik sammen med resten av ledelsen, mens de ansatte er på Beitostølen sammen med skijentene.

Erling og Ola Ølstad startet Mester Grønn med sin første blomsterbutikk i Skien i 1983. 36 år senere driver de Norges største blomsterkjede med over 130 butikker i hele Norge, med en årsomsetning på over en milliard. Dette har de klart ved å bygge stein på stein og ved å ha fokus på kvalitet, men de har også vært flinke til å ta vare på sine ansatte.

Mester Grønn butikken på Øya i Larvik har i høst hatt størst kundevekst i kjeden, med en økning på hele 23,8 %. Som premie får alle ansatte i butikken være med de norske skijentene på Beitostølen under sesongåpningen. Der får de muligheten til å være tett på langrennsstjernene en hel helg, og lære hvordan man blir best når det gjelder.

Fredag 22. og lørdag 23. november er det derfor duket for en unik opplevelse på Mester Grønn Øya. Da skal ledelsen i Mester Grønn drive butikken. Med hele teamet borte, må jo noen andre trå til. Hele ledelsen, med Erling og Ola i spissen, har blitt trent på kasse og binderi. Skiftplaner er utarbeidet og oppgaver fordelt. Denne helgen har du muligheten til å utfordre oss. Vi kan love deg et engasjert personale som vil ta igjen det vi mangler av kompetanse med sjarm og smil.
PS! Vi har med oss noen hjelpere fra hovedkontoret som er spesialister på oppbinding og blomster. De vil tre støttende til om du klarer å sette oss fast. Vi gleder oss til å bli utfordret.

Så da håper vi du tar turen innom for en hyggelig handel, og en prat om hvordan Mester Grønn har blitt en blomstrende suksess.

Emner


Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med 130 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør.  Vår visjon er å skape glede i alle hjem, Ved å tilby et stort utvalg av friske blomster hver dag gjennom hele året, forsøker vi å gjøre akkurat dette. Hos Mester Grønn treffer du mange blide medarbeidere, både i butikk og på telefon, som er klare til å hjelpe deg med tips og idéer, kjøpt og bestillinger.

Kontakter

Erling Ølstad

Erling Ølstad

Pressekontakt Administrerende Direktør +47 930 960 01
Hege Cecilie Hildeng

Hege Cecilie Hildeng

Pressekontakt Markedsdirektør +47 917 774 77
Rita Bondeson Børke

Rita Bondeson Børke

Pressekontakt HR-direktør Personal og samfunnsansvar +47 930 960 07